İSTANBUL VALİLİĞİNDEN UYARI
İstanbul Valiliği sağanak yağışların ardından sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yayaınladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada "Bugün ilimiz yoğun yağış aldığından ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için zorunlu olmadıkça özel araçlarla trafiğe çıkılmaması rica olunur." ifadeleri kullanıldı.
ARABALAR SUYA GÖMÜLDÜ
İstanbul'da şiddetini giderek arttıran yağmur sonrası Aksaray'da birçok araba suya gömüldü. Alt geçitte insanlar arabanın üzerinde yardım beklerken görüntülendi. Eminönü, Davutpaşa da sele teslim buca eve gelen escort.
İstanbulda sağanak yağış hafta sonuna kadar sürecek'ken avrasya tüneli tek yönlü olmak üzere ulaşıma kapatıldı. Avrasya tünelinin aşırı şekilde yağmur dbuca eve gelen escortğu bildiriliyor yetkililerden her hangi bir açıklama gelmezken şuan avrasya tüneli kapatılmış durumda